PAINTBALL ZWOLLE
038 465 48 77 info@yosemite.nl

VEEL GESTELDE VRAGEN

Waarneer mag ik paintballen met ?
Antw. Kidspaintball is mogelijk vanaf 8 jaar. Standaard paintball is vanaf 18 jaar. Vanaf 16 jaar is een verklaring nodig van ouders/voogd dat je mag deelnemen aan het paintball spel.

Wat is kids paintball?
Antw. Bij kids paintball wordt er gespeeld met paintball wapens die zijn te onderscheiden door hun felle kleuren en niet werken op gas of luchtdruk. Deze markers (wapens) vallen niet onder de wapenwet en hiermee mag ook door kids mee geschoten worden.


Mag ik zelf etenswaar en drinken meenemen om te nuttigen?
Antw: Nee, u mag zelf geen drinken meenemen, wij van Paintball Zwolle verzorgen voor u diverse koude frisdranken. Een boterham of lunchpakketje is geen probleem. 

Gebruik van alcohol en/of drugs
Antw: Het gebruik van alcohol en of drugs vooraf en tijdens de bij ons geboekte arrangementen is verboden. Bij overtreding worden de activiteiten direct beeindigd.

Mag ik mijn eigen paintballwapen meenemen?
Antw:  Nee dit is niet mogelijk. 

Is Paintball Zwolle altijd open? Antw:Paintball Zwolle is alleen op afspraak open maar wel altijd telefonisch of via mail bereikbaar.

Is het mogelijk om een factuur te krijgen?
Antw: Ja, bedrijven kunnen betalen op rekening. Echter zijn er wel voorwaarden aan verbonden.

Moet er een aanbetaling worden gedaan? Antw: Nee, het is in principe niet nodig om een aanbetaling te doen.

Kan er via pin betaald worden?
Antw: Nee, er kan niet via pin betaald worden dit moet in contanten.

Gaat het paintballen ook door als het slecht weer is?
Antw: Ja, het paintballen gaat in principe altijd door of het nu regent, sneeuwt, vriest of 25 graden boven nul is maakt niet uit. Alleen bij extreme regenval en/of onweer wordt het Paintball geannuleerd.

Mag je eigen paint meenemen?
Antw: Nee dit mag niet, Wij schieten met  speciaal paint die bij ons in de safetyzone te verkrijgen is.

Wat zit er in een paintball, ofwel is al dat verf niet schadelijk?
Antw:De schil van een paintball is gemaakt van hetzelfde materiaal als de schil van (bijv.) een zetpil; 100% biologisch afbreekbaar dus. De vulling van een paintball is eveneens 100% biologisch afbreekbaar en bestaat uit (vloeibaar) restafval uit de voedingsmidelenwereld, vermengd met gelatine en voorzien van een natuurlijke verfstof.

Hebben jullie een hazenpak?
Antw: Ja, wij hebben een hazenpak en ook een koeienpak. Deze pakken worden regelmatig gebruikt bij vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.

Hebben jullie een wc?
Antw: Er is bij allebei onze locatie’s een toilet gebouw aanwezig.

Met wat voor wapens schiet je bij Paintball Zwolle ?
Antw: Met semi-automatische wapens o.a. Tipmann ’98.  Tenzij je kids paintball hebt geboekt dan speel je met speciale paintball markers.